Rólunk

Cégtörténet

Társaságunk a Norte kft (névváltoztatás előtt: Net-Tüzép Kereskedelmi és Szolgáltató Kft) 2006 -ban a Gilt Group cégcsoportból (www.giltkft.hu) kiválva kezdte meg működését. Cégünk kettős tulajdonban, családi vállalkozásként működik, 10-15 alkalmazottal. Tevékenységeink közé tartozik az építőanyag kereskedelem, amelyet az internet kínálta lehetőségek által, gyorsan, megbízhatóan, pontosan és a piaci árnál olcsóbban, online építőanyag webáruházunkban végzünk

Tevékenységeink:

Az építőiparban, a kivitelezésben is részt veszünk szigetelési, főként homlokzatszigetelési, és szárazépítészeti, gipszkarton szerelési munkálatokban.

Fiatal kivitelezői gárdánk 10-12 éves tapasztalattal az adott építőipari szegmensben, mestervizsgával rendelkeznek, pontos precíz munkát végeznek, állandó továbbképzést kapnak, ami garancia munkánk minőségére és a megrendelő megelégedettségére.

Ezeken kívül végzünk generálkivitelezést, mérnöki tervezést, felelős műszaki ellenőrzést, építésvezetést.

• Munkáink és referenciáink közé tartozik több száz családi és társasház szigetelése és felújítása mellett, XVIII. kerületi panelrekonstrukció, Tököli Büntetés Végrehajtási Intézet homlokzatszigetelése, Webasto Hungária Kft iroda, raktár és szerelőcsarnok homlokzatszigetelése, a Budapest XIII. kerület közintézményeinek homlokzatszigetelése) megvalósítása, megrendelőink megelégedésére..

Célunk, hogy az építőipar innovatív megoldásait minél szélesebb körben elterjesszük. Ehhez az kell, hogy a megrendelőket szakszerűen, közérthetően informáljuk, és a legkiválóbb minőségű anyagokkal első osztályú munkát végezzünk.

Egyed Gábor és Egyed-Mischinger Andrea ügyvezetők

 

Cégadatok:

NORTE Kft (névváltoztatás előtt: Net-Tüzép kft)

Budapest, 1141. Bajcs u. 3.

Adószám: 13803717-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-874069

Mobiltelefon: 06 20 985 2188

E-mail:
info@e-tuzep.hu
info@szigetel.hu

Oklevek, Minősítések

Terranova

Terratherm Mesterképzõ Oklevél

megnyitás (új ablakban)

Velux Magyarország

Ablakbeépítés

megnyitás (új ablakban)

PROFI mesterkurzus

homlokzati hőszigetelő, vakolatrendszerek

megnyitás (új ablakban)

Profi

ragasztótapasz

megnyitás (új ablakban)

PROFI mesterkurzus

homlokzati hőszigetelő, vakolatrendszerek

megnyitás (új ablakban)